تاثیر هزینه های زندگی در اعسار و تقسیط مهریه چقدر است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۹۰ #37174985

عرض سلام و خسته نباشید. یه سوال عددی داشتم الان اگه برای من قرار باشه مهریه رو قسط بندی کنن، ازونجایی که نه و دویست حقوقم هست و زنم رو هم طلاق ندادم، در تهران محله پیچ شمیران یک خانه سی پنج متری اجاره کردم، محل زندگیم هم تهرانه و هیچ چیز هم بنامم نیست و هیچ مالی هم ندارم و قسط وام ازدواج هم ماهی یک و صد میدم، تقسیط مهریه به چه صورت خواهد بود هر سکه رو حدودا تو چند ماه باید بدم؟ (به صورت رنج ممنون میشم لطف بفرمایید)
خرج هزینه زندگی یک نفر از نظر دادگاه تو تهران چقدر هست؟
حداکثر که حدودا هر هشت ماه یه سکه هست (یک چهارم حقوق)

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مقام قضایی با توجه به جمیع جهات بررسی و نظر خواهد داد .

با درود. قاضی شعبه بادرنظرگرفتن جمیع جهات و میزان درآمد و دخل و خرج و میزان مهریه تقسیط میکند

باسلام قاضی شعبه تصمیم میگیرد

دادگاه در این خصوص تصمیم گیری خواهد کرد

سلام
باتوجه به ادله ای که ارائه مینمایید مقام قضایی تصمیم گیری خواهد نمود‌

قابل تعیین از قبل نیست و قاضی رسیدگی کننده با لحاظ تمام موارد مربوط به ملائت مالی شما قسط بندی میکند.

سلام
نحوه تقسیط بستگی به نظر قاضی دارد