نحوه طرح شکایت اخلاقی از خواهر، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۶۸ #37172937

با عرض سلام و خسته نباشید محضر شما بزرگواران.
سوالی داشتم از خدمتتون که متاسفانه، شرایط پیرامونم به جایی رسیده که مجبور میشم این سوال رو بپرسم.
پسر هستم، ۲۵ ساله، دانشجوی دکتری و در حال حاضر با خونواده م، در یک خونه زندگی میکنم. مشکلی که هست، خواهرمه. از بنده بزرگتر هستن و به شدت بی ادب و پرخاشگر هستن. هرروز صبح که بیدار میشن، در اتاق رو به محکمی میبندن و حتی با چند روانشناس هم که صحبت کردیم، گفتن که ایشون شرایط مناسبی ندارن و باید از دارو استفاده کنن. اما ایشون کار رو نمیکنن. از طرفی، میگن که میخوان مستقل زندگی کنن و بعد از صحبت ها و بگو مگو های بسیار و مشورت با روانشناس، که هر سه روانشناسان گفتن که در این شرایط، باید فرد مستقل زندگی کنه، بالاخره خانواده من، موافق این مساله شدن که ایشون، مستقل زندگی کنن و پدر و مادرم، خرج ایشون رو بدن. اما مشکل اینجاست که حالا که این قضیه رو خانواده من پذیرفتن، این خانم میگه دیگه هیچ جوابی نمیده و باز هم به رفتارهای خودش ادامه میده، شب گذشته، چنان توهین هایی به بنده کردن که من بعنوان پسر، از دوستان خودم نشنیدم! شاید بگین که خب حتما من کاری کردم، براتون توضیح میدم که ببینید من دیشب چه کار کردم، من دیشب وقتی که رسیدم خونه، دیروقت بود و دیدم چراغ ها همچنان روشنه، و اصولا پدر و مادر من، وقتی من خونه نباشم، چراغ رو روشن میذارن تا وقتی که برگردم و خاموش کنم یا به طور مثال، نان رو بیرون یخچال میذارن تا من بتونم شام بخورم. فکر میکنم، اینها، اتفاقات بسیار طبیعی و ساده ای باشه. اما از قرار معلوم، دیشب کسی که چراغ رو روشن گذاشته بود یا نان رو بیرون یخچال گذاشته بود، خود خواهر بنده بود. و وقتی من چراغ ها رو خاموش کردم، ناگهان در اونوقت شب، در اتاقشون رو محکم بستن که طبیعتا من احساس میکنم حتی تا طبقات پایین تر هم صدا رفت و پشت سر هم به من فحش و بد و بیراه گفتن.
سوال من اینجاست، به صرف ایشون که خواهر من هستن، من چطور میتونم اقدامی قانونی کنم؟
از طرفی خانواده ما بسیار، پایبند به مساله آبرو هست، اما چند روزه خود من احساس میکنم که خودمم، دچار مشکلات روحی شدم. یعنی از اتاقم بیرون نمیرم که با ایشون روبرو نشم که یه وقت توهینی نکنن. چون وقتی توهین میکنن من سکوت میکنم و در عوض پدر و مادرم، ناراحت میشن و تو خودشون میرن. از طرفی مادرم چندین بار، در طی یک سال گذشته حالش بد شده و بردیمشون بیمارستان یا اورژانس اومده. و خواهرم چون میدونه من جلوی خانواده م و بخاطر اونا همیشه سکوت میکنم، بیشتر و بیشتر، چه به بنده چه به پدر و مادرم، توهین میکنه. در این حد که حتی مادرم رو چندین بار هل داده.
سوال اینجاست، من باید چه کار کنم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بایت اهانت ب پدر و مادر توهین ب شما و افترا از ان میتوانید شکایت کیفری کنید

با سلام و احترام
بهتر است موضوع را پیچیده و به دادگاه نکشانید چون خانوادگی می باشد

سلام

هر چند می توانید شکایت کنید اما سعی کنید بدون تقدیم شکواییه موضوع را با بزرگتر ها حل و فصل کنید.

دوست عزیز واقعا جواب به سوال شما حقوقی نیست و روانشانسی است
خواهر شما مرتکب جرمی نشده است که بخواهید از ایشان شکایت کنید
صرف بستن محکم در و... جرم محسوب نمی شود
و اینکه بخواهید به اتهام فحش های داده شده از ایشان شکایت کنید تنها اوضاع را بد تر می کند
به نظرم دنبال روانشانس بهتر ی بگردید امید که مشکلتان حل شود

با سلام

شکایت یا حقوقی داریم یا کیفری.

در اینجا می توان از شخصی که توهین می کند شکایت کیفری کرد. ولی اگر اینکار را بکنید وضعیت بدتر نمی شود؟

اگر خواستید از طریق کیفری بابن افترا وتهین شکایت بدید