اگر دوباره خواسته باشد رجوع کند می‌تواند دوباره رجوع کند و مهریه قبل دریافت بشود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۵۶ #37161648

باسلام حدود ۴سال هست همسر سابقم طلاق گرفته است و مهریه اش را هم در دادگاه ادعایی نداشته‌ است الان می‌تواند ادعا کند با توجه به اینکه ۴ سال گذشته است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به رای طلاق منوط و مرتبط می باشد.

بستگی به مفاد رای طلاق دارد

بستگی به متن دادنامه طلاق دارد

سلام و ارادت
اگر تکلیف مهریه مشخص نشده باشد بله هر زمانی میتواند مطالبه مهریه نماید .

اگر مهریه خود را در زمان طلاق بذل کرده باشد قابل رجوع نیست
اگر مهریه را دریافت نکرده باشند یا متنی در طلاق نامه مبنی بر بذل مهریه نباشد میتوانند بعد از طلاق هم درخواست مهریه کنند

درود
اگر مهریه را در قبال طلاق بخشیده باشند فقط در زمان عده می توانستند رجوع کنند.

با احترام اگر طلاق با بذل مهریه نباشد بله میتواند