با توجه به موارد مذکور، امکان اثبات بی گناهی بنده و پدرم در دادگاه وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۷ #37161458

با عرض سلام
بنده در فروردین ماه امسال جهت اعتراض به همسایه مغازه خود جهت بیرون کشیدن مشتری از مغازه بنده به مغازه خود به جلوی مغازه ایشان رفتم و خیلی محترمانه اعتراض خود را اعلام نمودم و شاگرد ایشان از من عذر خواهی نمود ولی صاحب مغازه در همان هنگام به بنده و پدر بنده فحاشی کرده و با پرتاب اجسام به سمت بنده بی حرمتی نمود و بعد از اینکه بنده از جلوی مغازه ایشان کنار آمدم، ایشان در جلوی مغازه من، دو مشت به صورتم زد که لاله گوش بنده زخم و پدرم که به همراه چند تن از کسبه محل جهت جدا کردن به سمت ما می آمدند را نیز مورد ضرب و شتم قرار داد که صورت پدرم هم دچار پارگی شد. سپس ایشان از بنده و پدرم به جرم توهین، اخلال در نظم عمومی، جنجال، افترا و ایراد صدمه بدنی شکایت نموده و تمامی اتهامات انتسابی به من و پدرم به غیر از مورد اول و آخر توسط دادیاری به دلیل مخدوش بودن شهود ایشان و نداشتن اقتناع وجدانی شهود ایشان و تشخیص به عنوان درگیری عادی دستور منع تعقیب صادر شد. این در حالی است که ایشان به هیچ عنوان حاضر به تسلیم فیلم دوربین های مدار بسته خود که تصاویر را به طور کامل ثبت کرده اند نمی شود و شهود ایشان هم شاگردانش هستند که به وضوح در اظهارنامه هایشان این رابطه خادم و مخدومی را رد کرده اند که بنده به وسیله استشهادیه محلی که به امضا چند تن از کسبه محترم محل نیز رسیده است و حضور سه تن از کسبه نیز این موضوع را به اطلاع دادیار محترم رسانده ام و حتی نظر شهود ایشان از جسم تیز حکایت می کند، در صورتی که گزارش پزشکی قانونی جسم سخت را عنوان می کند و در گزارش پلیس نیز آلات ضرب و جرح وجود نداشته است.
حال با توجه به موارد فوق امکان اثبات بی گناهی بنده و پدرم در دادگاه وجود دارد؟
و آیا می توان به گزارش پلیس اعتراض نمود؟
از لطف شما کمال تشکر را دارم.
روز خوش

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ووقت بخیر
پیرو سوالتون قرار منع تعقیب صادرشده است چون ایشون اداله محکمه پسندی برای اثبات جرم نداشته منوط به نتیجه نخواهد شد و درمورد جرایمی که منتسب شده به شما باید ادله محکمه پسند داشته باشید و صرفا با توجه به ادال ای که دارید میتونید دفاع کنید .

با سلام و احترام در مورد توهین و ایراد ضرب و جرح عمدی دفاعیات و اعتراض به گزارش پلیس را به بازپرس در دادسرا ارائه دهید و از شعبه بازپرسی تصاویر دوربین مدار بسته را درخواست نمایید و شما نیز شهود خود را مبنی بر پرتاب جسم تیز به دادسرا معرفی منید