میتونم قانونا کاری کنم و شاکی بشم و مجبور بشن که بزارن ما با هم ازدواج کنیم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۳۶ #37152396

سلام من یه چند وقتیه که با یه دختر هستم خیلی هم دیگه رو میخوایم ولی خانواده دختر موافق نیستن
چند باری با هم رابطه داشتیم که در این بین با رضایت خودش پرده بکارتش رو از بین بردیم میخوام بدونم من که میخوام باهاش ازدواج بکنم خانوادش مخالفت بکنن

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مدخوله باشند برای ازدواج نیازی ب رضایت و اذن پدر نیست

سلام
قانونا با توجه به باکره نبود ایشان نیاز به اذن پدر نیست

با سلام
باتوجه به ازاله نیازی به ان پدر نیست ولی مستحضر باشید که اگر قانون بفهمد برایتان مشکل ساز خواهد شد پس بهترین کار ، مراجعه خانم به دادگاه ومعرفی شما بعنوان خواستگار می باشد.

باسلام و درود با توجه به ازاله بکارت نیاز به اذن پدر نمی باشد.

سلام
با توجه به ازاله بکارت دیگر نیاز به اذن پدر نیست. لاکن برای ثبت ازدواج باید دادخواست تجویز ازدواج ارائه نمایید .

درود
دختری که باکره نیست برای ازدواج اذن پدر لازم ندارد.

دختر میتواند با مراجعه به دادگاه و ذکر مشخصات شما و ... علیه پدرش شکایت کند