من میتونم از شخص شاکی شکایت اعاده ی حیثیت کنم و تو این شکایت چی نصیب من میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۳ #37133388

سلام.
شخصی سعی بر خراب کردن رابطه ی من و همسرم داشت و مرتب با پیامک ما رو تهدید میکرد اما ما شکایتی نکردیم و برعکس اون شخص رفت از ما شکایت کرد ( پخش عکس و فیلم در فضای مجازی و تهدید ) جلسه دادگاه ۲۹ مهر بود و من و همسرم تبرئه شدیم و حکم تبرئه ۴ آبان اومد.. متاسفانه پرونده در مرحله ی اول دست دادیاری افتاد که رفتار های اون با من باعث شد که من ناراحتی اعصاب بگیرم و ماه هاست تحت نظر دکترم .. حالا سوال من اینه که من میتونم از شخص شاکی شکایت اعاده ی حیثیت کنم و تو این شکایت چی نصیب من میشه؟!؟ و سوال دوم اینکه از چه راهی میتونم شکایت دادیار رو کنم و بازم تو این شکایت چی نصیب من میشه؟!
من استان خوزستان هستم..
ممنون میشم جواب بدید..

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص شاکی اگر وی عامدانه و به قصد متهم نمودن شما اقدام به شکایت نموده باشد شما می توانید از دادگاه تقاضا کنید که وی از شما اعاده حیثیت نماید در خصوص دادیار هم اگر وی مرتکب تخلفی شده باشد شما می توانید از طریق دادگاه انتظامی قضایت علیه وی شکایت نمایید

سلام به صرف شکایت شاکی و برائت شما ،اقدام شاکی افترا نیست وجرم محسوب نمی شود زیرا مرجع تظلم خواهی دادگاه است ونمی توان از این بابت ادعایی نمود ولی شما می توانید تقاضای اعاده حیثیت کنید تا دادگاه شاکی را الزام به عذرخواهی نماید یا حکم برائت شما را در روزنامه انتشار دهد واقداماتی از این قبیل...برای شکایت از دادیار ،اگر ایشان مرتکب تخلفی شده،باید شکایت خود را در دادسرای انتظامی قضات مطرح نمایید و به هر حال اگر ایشان مرتکب جرمی شده،به مجازات های مقرر قانونی محکوم و خسارات شما قابل جبران می باشد..به هر حال نظارت بر رفتار دادیارها از وظایف دادستان می باشد که می توانید با گرفتن وقت ملاقات موضوع را با ایشان در میان بگذارید.اگر شاکی هم مرتکب جرم تهدید نسبت به شما شده می توانید علیه ایشان طرح شکایت فرمایید تا رسیدگی و در صورت اثبات محکوم شوند