برای شکایت از خوابگاه به کجا مراجعه کنیم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳,۱۷۳ #37132056

با سلام خانه مسکونی را همسایه تخت تخت کرده و به عنوان خوابگاه شبانه اجاره میده و شده پاتوق ارازل و معتادین و متاسفانه هر چی هم ۱۱۰ زنگ میزنیم که بیان ببندن متاسفانه اتفاقی افتاده نمیشه
حالا یک استشهادیه نوشتیم و همه کسبه و همسایگان امضا و مهر کردن آیا به کدام اداره و ارگان مراجعه کنیم؟؟؟؟
لطفاااا دقیق کمک کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با وجود ان استشهادنامه به دفاتر مقام قضایی مراجعه نمایید و از باب مزاحمت شکایت کنید

باید شکایت مزاحمت مطرح کنید.

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی با عنوان مزاحمت شکایت کنید

سلام
از طریق دفتر الکترونیک قضایی تحت عنوان مزاحمت اقدام به شکایت نمایید .

در صورتی که ایشان برای نوع کسب و کار خود در آن محل، مجوز داشته باشند، شما نمی‌توانید علیه فعالیت آن شخص اقامه دعوی نمایید، مگر اینکه ثابت نمایید فعالیت ایشان مخل نظم محل است یا ایشان دست به اقداماتی می‌زنند که خلاف اخلاق حسنه می‌باشد. با وجودی که استشهادیه محلی مثبت این موضوع است که فعالیت ایشان برای اهالی محل آسیب رسان است، شکایت شما در مرحله اول تنها می‌تواند موجب توبیخ ایشان و اخذ تذکر کتبی گردد.
از نظر بنده بهتر است ابتدا برای ایشان یک اظهار نامه موضوع ماده ۱۵۶ آئین دادرسی مدنی ارسال نمایید و سپس علیه ایشان شکایت حقوقی تحت عنوان مزاحمت ملکی تقدیم نمایید و در آن شکایت به ارسال اظهارنامه و درخواست رسمی قبلی اشاره نمایید.
همچنین با مراجعه به اتحادیه هتل‌ها و هتل آپارتمان‌ها نیز می‌توانید شکایت خود را مطرح نمایید.

با سلام . از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید برای شکایت اقدام کنید .

استشهادیه در اثبات مزاحمت ایشان موثر هست همچنین اگر دلیل و مدرک دیگری دارید میتوانید مستندا شکایت مزاحمت را مطرح کنید تا اقدام مقتضی بعمل آید