‌میتواند ‌از ‌اموال‌ که ‌به ‌نام ‌پدرم ‌میباشد‌ ارث‌ مجدد‌ ببرند‌؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۹۴ #37119746

ما‌‌ یازده ‌فرزند هستیم. پدرم ‌پانزده ‌سال ‌قبل ‌با ‌یک ‌نوشته‌ کل ‌سهم ‌سه ‌برادر ‌بزرگم‌ را ‌داد ‌ و قید ‌شده ‌هیچگونه‌ دخل‌ و ‌تصرفی‌ در ‌سایر ‌اموال ‌قبل ‌ و ‌بعد ‌از ‌فوت‌ ندارند ‌ و ‌سهم‌ الارث ‌خود ‌را ‌دریافت‌ کرده‌اند ‌حال‌ بعد ‌فوت‌ پدرم ‌مجدد ا‌ادعای ‌سهم ‌الارث ‌مینماید ‌ایا ‌میتواند ‌از ‌اموال‌ که ‌به ‌نام ‌پدرم ‌میباشد‌ ارث‌ مجدد‌ ببرند‌ ‌رسیدی‌ که ‌امضا ‌ و ‌اثر انگشت‌ زده‌اند ‌میتواند ‌محکمه‌ پسند‌ باشد‌ که‌ سهمی ‌ندارند

مشاوره حقوقی ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود امکان درخواست مجدد وجود دارد

سلام
برادرانتان حق ارث بردن دارند. آن تصمیم قبل فوت در دادگاه قابل شنیدن نیست.

درود بله مجددا می توانید درخواست نمایید

با سلام
دوست عزیز تقسیم ارث یعنی تقسیم مایملک متوفا بعد از فوت و این یعنی چیزی که در زمان حیات بوده ارث محسوب نمیشه ضمن انکه وصیت مورث تا ثلث (یک سوم ) اموالش نافذه و بقیه طبق قانون ارث تقسیم میشه بنابراین برادرانتان در صورت داشتن ادعا میتوانند طبق قانون هم داشته باشندو ضمن انکه متوفا نمیتواند کسی از وارثان قانونی خود را از ارث محروم نماید البته تا یک سوم وصیت متوفا نافذه یعنی اگر پدرتان وصیت کرده که برادرانتان هیچ سهمی از ماترک ندارند فقط تا ثلث نافذه و نسبت به مابقی برادرنتان سهیم هستند

متاسفانه باید بگم بله زیرا ارث با فوت تحقق مینماید و آنچه پدرتان به پسرانش داده در قالب هبه فرض میشه و دراین مورد اگراونها وجدان داشته باشند باید چیزی نبرند ولی طبق قانون می‌توانند از ارثیه ای که بجامانده‌ هم ببرند

باسلام
بله مجددا میتوانند درخواست ارثیه کنند.

باسلام
بله مجددا میتوانند درخواست ارثیه کنند.