می‌توانم طلاقم رو بگیرم بدون اینکه همسرم بیاد یا همسرم میتونه بیاد و بگه من رو طلاق نمیده؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۴۱۴ #37110067

سلام ببخشید من وکالت نامه محضری یا همون حق طلاق رو از شوهرم گرفتم که دیگه نیازی نباشه خودش بیاد دادگاه ولی میخوام بدونم این جمله یعنی حق طلاق بلاعزل یا خیر
موکل ضمن عقد خارج لازم،حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نمود.حق توکیل به غیر:دارد
این یعنی چی ؟ وآیا من می‌توانم طلاقم رو بگیرم بدون اینکه همسرم بیاد یا همسرم میتونه بیاد و بگه من رو طلاق نمیده ؟؟؟میریم رو ۲۰۰ میلیون سفته ازم گرفته بود به زور بخشیدم جهیزیه رو هم خودشون بسته بندی کردن و تحویل دادن با امضا ورسید اما الان شوهرم بهم پیامک میده ک گردنبند از من دزدیدی و ... میتونه کاری بکنه یا نه ؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طرف همسر اقدام به اختیار وکیل نمایید.

با سلام، از جانب همسر باید وکیل بگیرید.

سلام
از جانب همسر اقدام به اخذ وکیل نمایید.

سلام .اگر زوج حضور نیابد می توانید وکیل انتخاب نمایید.برای سرقت بایستی مدعی اثبات کند

سلام
شما می بایست از جانب همسرتان وکیل بگیرید و برای طلاق اقدام نمایید
ادعای سرقت نیز از جانب شوهر شما باید اثبات کردد و ارتباطی با طلاق ندارد

سلام وقت بخیر
از طرف همسر اقدام به اخذ وکیل نمایید.

با درود باید از طرف همسرتان وکلی بگیرید