مجازات شخص مزاحم و آدم ربا چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۷۸ #37075379

باسلام و وقت بخیر
می خواستم سوال کنم حکم برای شخصی که مزاحمت و ادم ربایی ایجادکنه چندسال حبس هستش؟
بنده از کسی شکایت کردم که واسش یکسال حبس تعزیری نوشتن و ایشون اعتراض زده ،می خوام بدونم الان رای دادگاه ممکنه همین یکسالم ببخشه؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مجازات ادم ربایی ۵ تا ۱۵ سال حبس است و کمتر از حداقل قاضی نمیتواند رای صادر کند. بهتر است مدارک خود را به رویت متخصص برسانید تا کامل و دقیق شمارا راهنمایی کنند

بستگی به عوامل مختلفی دارد مدارک شما باید رویت گردد

با سلام
مدارک شما باید بررسی شود

با سلام، اثات جرم و مدارکی که در این ارتباط ارائه دادید مهم است والا جرم آدم ربایی تا ۱۵ سال ممکن است حبس داشته باشد.

باسلام تا۱۵سال می‌تونه مجازات شود، بستگی به دلایل ومدارک متهم داره ولی شماهم میتونین لایحه بدین به دادگاه تجدیدنظر و اینکه اگرشاکی رضایت ندن بعیدمیدونم این یکسال روبخوان کمترکنن،ولی دادگاه تجدیدنظر نمیتونه مدت حبس روبیشترکنه

درود بله این امر متصور است

بدون ملاحظه رای دادگاه واستدلال قاضی ، نمی توان نظری ارائه داد