آیا کل مدت مجازات رو می گذرونه یا نیمی از اون رو؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۴۲۲ #37030748

آیا پیرمرد ۶۱ ساله که به شش ماه حبس به خاطر ضرب و جرح محکوم شده ، در کل چقدر از مدت مجازاتش و می گذرونه ، آیا کل مدت مجازات رو می گذرونه یا نیمی از اون رو ، (البته شاکی به هیچ عنوان راضی به رضایت نیست)

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست تقاضای آزادی مشروط بعد از تحمل یک سوم حبس کنند

سلام علی القاعده تمام مدت باید سپری شوداما با گذران یک سوم حبس از ازادی مشروط میتوانید استفاده نمایید.

با سلام ایشان می توانند تحت شرایط مندرج در قانونی از ازادی مشروط و تعلیق یاپابند الکترونیکی استفاده نمایند.

سلام وقت بخیر

در صورتیکه دارای شرایطی از جمله بیماری و... باشند میتوانید از آزادی مشروط استفاده نمایید.

با سلام بعد از سپری شدن یک سوم از مجازات حبس می توانند تقاضای آزادی مشروط کنند.

سلام علی القاعده تمام مدت باید سپری شود اما در رویه حسب شرایطی می تواند از مرخصی ها و آزادی های مختلف با نظر مقام قضایی استفاده نماید

در صورتی که رای صادر و قطعی شده، در ابتدای حبس می‌توانید درخواست دست‌بند یا پابند الکترونیک نمایید. همچنین پس از گذشت دو ماه از شش‌ماه حبس، می‌توانید درخواست آزادی مشروط نمایید.