ایجاد مزاحمت و فحاشی میکند؛ چطور تقاضای برخورد قانونی نماییم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۵ #37028064

باسلام مادر من در یک آپارتمان زندگی میکند هر زمان ما به منزل ایشان میرویم همسایه ی طبقه پایین مانع تردد ما شده یا فحاشی میکند یا اسیب جانی میزند یک بار گردنبند مرا هم کند و نداد نمیدانم چگونه در برابر ایشان از خود دفاع کنم به دفعات شکایت کردیم و چند پرونده در جریان داریم هر بار با بک عده اراذل به ما حمله میکند در مسیر تردد ما سد معبر می‌کند حتی از فحاشی ها و تجاوزهایشان فیلم گرفتیم ولی حاشا کرده و همچنان مزاحمت ایجاد می‌کنند ما را به زور تهدید به رضایت میکنند

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید تحت عنوان مزاحمت علیه ایشان شکواییه تنظیم و با مدارک و مستندات دیگر ازجمله صورتجلسه کلانتری و همچنین شهادت شهود ایشان را قانونی مجازات نمایید.

با سلام
در صورت ایجاد مزاحمت یا فحاشی و ضرب و جرح ، سریعا با پلیس ۱۱۰ تماس تا صورتجلسه شود و نیز با داشتن فیلم های دوربین مداربسته در محل و یا شهادت شهود میتوانید ادعای خود را اثبات نمایید.

به اتهام هوهقن و مزاحمت به استناد صورتجلسه کلانتری و استشهادیه شکایت کنید

به عنوان مزاحمت و آزار و اذیت و همچنین توهین و فحاشی های صورت گرفته میتوانید شکایت کنید و برای پیگیری در این مورد از شهادت شهود و دلایل مستند دیگر کمک بگیرید....درصورتی ک مجددا ایجاد مزاحمت و سلب آسایش شما شدند میتوانید پلیس را در جریان بگذارید

با سلام
در صورت تکرار میتوانید از پلیس کمک بگیرید تا صورتجلسه تنظیم شود در اینصورت بهتر می‌توانید به جرم توهین و فحاشی ازایشان شکایت کنید

به عنوان فحاشی و توهین می توانید شکایت کنید