با داشتن این مدارک و شهود خیلی زیاد، میتوانیم اموالی که فروخته اند را پس گرفته؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۴ #37023744

با سلام
اگر پدر دچار اختلال حواس و فراموشی گردد و تمام مدارک پزشکی ایشان مانند نوار مغزی و ام ار ای که در بیمارستان موجود است و اینکه دکتر کتبی اعلام کرده ایشان بخاطر کوچک شدن مغز و... دچار اختلال حواس و فراموشی میباشد. و بعد از چند ماه مراجعه به پزشک نداشتند و در خانه در بستر بودند و فوت شدند که مشخص شد در زمان اوج بیماری و دوران رفتن به پزشک مادر و یکی از فرزندان به صورت مخفی و بدونه اینکه به مابقی بگویند ایشان را به محضر برده و از ایشان وکالت تام الاختیار گرفتند و هر مدت یکی از اموال غیر منقول ایشان را به نام خود کرده و یا اموالی را به دیگران فروخته اند حال با داشتن این مدارک و شهود خیلی زیاد و میتوانیم اموالی که فروخته اند را پس گرفته و انها که به نام خود کرده اند را هم همچنین
متشکرم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید در دادسرای امور سرپرستی درخواست صدور حکم بر محجوریت پدرتان را بنمایید . در صورت تایید پزشکی قانونی و صدور حکم مبنی بر محجوریت متوفی و با توجه به تاریخ محجوریت اقدام به طرح دعوی ابطال سند کنید .

با سلام و درود
دوست گرامی اختلال حواس و یا اتروفی مغزی که در نتیجه کهنسالی ایجاد میشود صایعاتی هستند که به یکباره حاصل نمیشوند و رفته رفته به وجود میایند شما گزارشات پزشک و تصویر برداری هارا به یک پزشک‌معتمد نشان دهیدچنانچه قبل از دادن وکالت اختلال تایید شود یعنی پدر مرحومتان در زمان دادن وکالت قصد وعقل و....‌ به کفایت نداشته اند و انگاه با استناد به نطریات پزشکان در دادگاه میتوانید با ارائه دلایل و شهود ابطال اسناد انتقا یافته را در خواست کنید