باید برم زندان یا فقط اضافه خدمت میخورم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #37023725

سلام خدمت مشاورین عزیز بنده یک. ماه بیست روز نهس کردم و به یگان خدمتی نرفتم بعد خودمو معرفی کردم بعد نتونستم برم یگان خدمتیم به دلیل مشلات خانوادگی باید میرفتم سر کار الان بعد ۲۰ روز میخوام برگردم تا بتونم انتقالی بگیرم برا شهر خودم که محل خدمت تا محل سکونت ۱۲۰۰ کیلومتر فاصله داره ایا باید برم زندان یا فقط اضافه خدمت میخورم تو رو خدا کمکم کنید ممنون

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر بار اول باشد و قبل از شش ماه خود را معرفی به یگان نمایید صرفا اضافه خدمت برای شما محسوب خواهد شد.