آیا مدارک من در دادگاه کافیست و شانس موفقیت من چقدر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۹۷ #37010763

با سلام مجدد

پرسنل من به عنوان یک کارمند فقط وظیفه داشته که پارچه ها را به خیاط تحویل بده و لباسهای دوخته شده رو تحویل بگیره و چون با این شخص نسبت فامیلی داشتم(باجناق) به او و حرفهای او اعتماد کامل داشتم به طوریکه خیاط مذکور از اقوام ایشان بوده اند اما در این میان به عنوان مثال اجرت دوخت یک عدد تیشرت را به من ۴۵۰۰ تومان اعلام میکرده و با شماره حسابی که به من داده بود و شماره حساب پدر این شخص بوده و من به عنوان کارفرما اجرت دوخت لباس را به صورت وجه نقد یا به صورت کارت به کارت و یا به صورت انتقال پایا به شماره حساب اعلامی واریز می کردم اما متاسفانه این شخص خاطی از حساب پدر خود مبلغ اصلی دوخت لباس را( ۲۵۰۰ تومان)به حساب خیاط واریز میکرده و مابقی را(۲۰۰۰ تومان) به حساب خود واریز میکرده است.

حال با توجه به روشن شدن این موضوع از دادن پولی که کلاهبرداری کرده ممانعت به عمل میاورد و در واتساپ پیغامهای متعددی ارسال میکند و اینجانب همه را برای روز لازم ذخیره کرده ام.
حال سوال من اینجاست با این مدارک(پیامهای ذخیره شده و اسکرین شات واتساپ) و ارائه پرینت بانکی و در صورت درخواست دادگاه و مشاهده پرینت بانکی شخص خاطی و صدای ضبط شده شخص خاطی که به جرم خود اعتراف کرده و این کلاهبرداری را حق خود میدانسته.

آیا مدارک من در دادگاه کافیست و شانس موفقیت من چقدر است؟

با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید با عنوان خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع از ایشان شکایت نمایید .

می توانید با مدارک موجود جرم کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را اثبات کنید.

عمل طرف مقابل کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع و اتهام ایشان با مدارکی که دارید قابل اثبات خواهد بود.

با سلام
به نظر می رسد با توجه به دلایل و امارات مطروحه خصوصا پرینت حسابهای بانکی مشکلی برای اثبات حقانیت جنابعالی وجود نخواهد داشت .