از بنده شکایت کردن و ادعای خلع ید کردن، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۴ #36982276

باعرض سلام ببخشید خانه ای داریم با هزار زحم و بدختی خریدیم وام ازدواج و ماشین و طلا هرچی داشتیم فروختیم این خانه رو خریدیم حتی قولنامه زمینشم داریم ۲۰ سال پیش الان اداره راه و شهرسازی با کپی برابر اصلی که معلوم نیست از کجا اوردن از بنده شکایت کردن و ادعای خلع ید کردن
تو رو خدا کمکم کنید
چکار کنم

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرح دعوای خلع ید مستلزم ارائه اصل سند مالکیت هست
میتوانید از طرف مقابل تقاضای ارائه اصل سند کنید تصمیم گیری حسب مستندات ارائه شده بنابر تشخیص مقام قضایی صورت می‌گیرد

سلام
اصول مستندات باید بررسی شود

عرض سلام خدمت شما.با توجه به حساسیت موضوع حتما ادامه ی دعوی را همراه با وکیل پیش ببرید

سلام،بدون مطالعه دادخواست خواهان امکان اظهار نظر ویا پیشنهاد برای حل موضوع وجود ندارد.بهتراست عمده دلایل خواهان برای طرح موضوع خلع ید،مطرح شود تا امکان راهنمایی میسر شود.

با سلام ارائه اصل سند لازم می باشد

سلام.شکایت خلع ید فقط از دارنده سند رسمی مالکیت مورد پذیرش است....

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود