نه میاد ازم بخره سه دنگ و نه میفروشه، به کجا باید مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۷ #36970202

با سلام
اپارتمانی دارم با دامادمون سه دنگ یه دنگ شریکیم .الانم داخلش نشستن نه میاد ازم بخره سه دنگ و نه میفروشه
به کجا باید مراجعه کنم

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوایند از طریق اظهار نامه از ایشان بخواهید خودش بخرد در غیر اینصورت میتوانید بفروشید

شما باید ابتدا از اداره ثبت تقاضای افراز ملک را نمایید و چنانچه قابل افراز نبوده باشد با اخذ گواهی عدم افراز اقدام به طرح دعوای صدور دستور فروش ملک مشاعی نمایید

با سلام در صورتی که اداره ثبت تایید نماید که ملک مد نظر قابلیت افراز(تقسیم شدن) ندارد می توانید به دادگاه دادخواست فروش ملک مشاع را بدهید

سلام
با توجه به اینکه ملک مشاع می باشد ایشان حق چنین کاری را ندارد
ابتدا خواستار افراز و تقسیم ملک شوید در صورتی که ملک قابل افراز نبود می توانید جهت فروش و مزایده آن اقدام نمایید

سلام، اظهار نامه بدهید ایشان را دعوت به خرید کنید اگر پاسخ نداد میتوانید راسا سهم خود را به دیگری واگذار کنید

با سلام در صورتیکه ملک مربوطه قابل افراز نباشد باید از دادگاه محل زندگی ویا محلی که آن ملک در آن وجود دارد درخواست نمایید.

ابتدا به اداره ثبت رجوع و درخواست افراز نمایید درصورت عدم امکان افراز دعوی دستور فروش ملک مشاع را از دادگاه درخواست نمایید