آیا میتونم برای طلاقم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۶۱ #36959335

مدت ۹ ماهه که همسرم خونه رو ترک کرده و هیچگونه نفقه ای پرداخت نکرده حتی هزینه های پسرم رو هم واریز نکرده . پسرم ۱۲ سالشه و با خودم زندگی میکنه . من اجازه ی محضری دارم از اینکه تنها زندگی کنم اما فعلا تو خونه ای هستیم که بنام خودشه ایا میتونم برای طلاقم اقدام کنم؟ ضمن اینکه ۹ ماه هم هست هیچ رابطه ای با هم نداریم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگرزوج مدت ۶ماه متوالی یا۹ماه متناوب منزل راترک کندازمواردعسروحرج می باشد وزن میتواند تقاضای طلاق کند

باسلام با توضیحات شما میتوانید دادخواست طلاق مطرح نمایید همچنین داتدخواست عسرو. حرج هم میتوانید مطرح کنید

باسلام میتوانید عسر وحرج خودرا اثبات نماییدو دادخواست طلاق ارائه نمایید.

با اثبات عسر و حرج خود بله. ابتدا دادخواست مطالبه نفقه و شکواییه ترک. انفاق را طرح کنید

بله اگرزوج حداقل ۶ ماه نفقه پرداخت نکند و رای دادگاه در خصوص پرداخت نفقه را هم اجرا نکند زوجه می تواند تقاضای طلاق کند

با سلام
ابتدا شکایت ترک انفاق و دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید. سپس با ضمیمه کردن احکام این دو پرونده و جمع آوری دلایلی دال بر ترک منزل به مدت حداقل ۶ماه ، دادخواست طلاق را طرح و ثبت نمایید...

سلام موارد ی که بیان نموده آید برای طلاق مناسب است البته صرف ادعا بدون ارائه مدرک نتیجه ندارد بابت ترک منزل وعدم پرداخت نفقه وعدم پرداخت نفقه فرزند شکایت کیفری مبنی برترک اتفاق پارک انفاق اقارب تنظیم میکنید و نفقه خود و فرزند را نیز به اجرا بگذارید.