مدارک لازم جهت بخشش سهم الارث چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۴۵۹ #36943282

با سلام،
پدر اینجانب ۷ سال پیش فوت کرده اند، مادر ایشان (یعنی مادربزرگ اینجانب) در آن زمان در قید حیات بودند و سهم الارث خود بالغ بر یک ششم اموال را طلب کردند. سال گذشته ایشان نیز فوت کردند و ۶ فرزند ایشان سهم الارث ایشان را به ارث بردند. حالا فرزندان ایشان یعنی عمه ها و عموهای اینجانب قصد بخشش این اموال به ما را دارند. به غیر از گواهی حصر وراثت و مالیات بر ارث پدر من، گواهی حصر وراثت مادربزرگ من نیز برای وراث ایشان صادر شده است. آیا برای بخشش سهم الارث ایشان به بنده مدارک دیگری از جمله مالیات بر ارث یا موارد دیگر، با توجه به احراز سهم الارث ایشان در گواهی حصر وراثت مادربزرگ اینجانب نیز لازم است؟ و اینکه چه مواردی میبایست برای انتقال قطعی سهم الارث اخذ شود؟ با تشکر فراوان.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با در دست داشتن کارت ملی و شناسنامه و اصل سند به یکی از دفاتر اسناد رسمی محل مراجعه نمایید

با سلام برای بخشش سهم الارث باگواهی حصر وراثت مدارک شناسایی وراث میتوانند با مراجعه به دفتر اسناد رسمی مراحل بخشش سهم الارث را انجام دهید

با سلام
وراثی که قصد بخشش سهم خود را دارند بایستی به دفتر خانه ثبت اسناد و املاک مراجعه کرده و سهم الارث خویش را به شما واگذار نمایند