آیا میتوانم خسارت از فروشنده ملک بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۵ #36943216

سلام خانه ای خریدیم و بعد از تحویل گرفتن خونه متوجه شدیم فروشنده اجاق گاز و سینک را تعویض کرده و نور مخفی کناف سقف و کمد دیواری و فن سرویس بهداشتی و حمام رو هم برده در صورتی که ما خونه رو طبق مشاهدات خود با اون لوازمی که بود مشاهده کردیم و خریدیم
فقط طبق صحبت هامون قرار شد هود و پرده هارو ببرن باقی موارد رو نگفتن که میبرن و یا تعویض میکنن
آیا این کار خیانت در امانت نیست؟
آیا میشه شکایت و تامین دلیل کرد و خسارت گرفت؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با پیش بینی آن در مبایعه نامه می توانید دادخواست مطالبه خسارت علیه فروشنده را مطرح نمایید

سلام اگر موارد مورد نظر در قرارداد نوشته شده می توانید مطالبه کنید. در غیر اینصورت اگر میتوانید اثبات کنید پیگیری کنید

چنانچه در قرارداد ذکر شده باشد میتوان استرداد وسایل را مطالبه کرد. والا خیر.

اگر در بیع نامه به این موارد اشاره شده باشد میتوانید دعوی مطالبه مطرح نمایید والا خیر .

با سلام و احترام چنانچه این موارد در قولنانه شما قید شده باشد و یا بابت اثبات آن مدارکی دارید می توانید دادخواست استرداد اموال را بدهید موفق و پیروز باشید

درود بر شما، سوال تکراریست و توسط چند نفر بدان پاسخ داده شده است.

درود
سوال تکراری است و پاسخ داده شده است.