آیا برادر من میتونه چنین شکایتی کنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۲۱ #36917533

سلام دختری ۳۷ ساله هستم و مجرد حدود ۲ سال است با پسرخاله ام که در شهر دیگری است ارتباط داشتم از طریق واتس و تلگرام و sma در مواردی سکس چت هم داشتیم الان برادرم ادعا می کنه اسکرین داره از پیام های من و چونکه پدرم حالشون وخیمه منو تهدید به شکایت رابطه نامشروع کرده

۲- اگر شکایت کنه شامل چه حکمی است؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر چه ذی سمت نیستند اما میتوانند به دادستان اعلام جرم کنند که دادستان هم ورود میکند و مجازات آن شلاق تا ۹۹ ضربه است

بادرود ایشان سمتی ندارند تا شکایتی علیه شما مطرح کنند

برادر شما ذی سمت نمی باشد
ضمنا توصیه می شود به دلایل متعدد از جمله شرع و اخلاق و حفظ شان خود از این رابطه خودداری کنید و اگر علاقه ای وجود دارد آقا خواستگاری کنند.

موضوع مطروحه مشمول ،رابطه نامشروع نمی شود . ضمن اینکه برادر شما در این خصوص هیچ سمتی ندارد.

با سلام، مورد از موارد رابطه نا مشروع نیست

میتواند دلیل قرار بدهد اگر شکایت کرد
مدعی شوید که صیغه محرمیت شفاهی خوانده اید
وگرنه رابطه نامشروع میباشد و شلاق ....دارد