ثبت شرکت سهامی خاص، چگونه با تعداد دو نفر انجام میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۱ #36851398

سلام ما می خواهیم یک شرکت سهامی خاص ثبت کنیم منتهی فقط دو نفریم در حالی که در سایت از ما ناظر و بازرس می خواهد باید چکار کنیم؟
ممنون بابت راهنمایی

مشاوره حقوقی شرکت ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ابتدا باید شرایط شکل قانونی را رعایت نماید و یکی از این شرایط حداقل موسسین که سه نفر می باشد در قانون ذکر شده است

سلام
با دو نفر ثبت شرکت سهامی خاص امکان پذیر نیست

۳ نفر عضو اصلی در شرکت که به سن قانونی رسیده باشند. ( ۱۸ سال تمام ) لازم است.

حداقل سه نفر عضو مورد نیاز است.

سلام

شما باید یک نفر را که عضو هیات مدیره و مدیرعامل نباشد را بعنوان بازرس شرکت معرفی نمایید تا وظایف مقرر قانونی را انجام دهد همچنین حداقل تعداد شرکا در شرکت سهامی خاص ۳ نفر هستند

برای ثبت شرکت سهامی خاص حداقل ۳ نفر عضو اصلی در شرکت که به سن قانونی رسیده باشند. ( ۱۸ سال تمام ) لازم است.
با دو نفر ثبت شرکت سهامی خاص امکان پذیر نیست