من را تهدید به گرفتن مهریه اش میکند؛ باید چه کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۲ #36845703

سلام من دوسال است که ازدواج کردم.همسرم اخیرا خیلی مشکلات ایجاد میکند و اصلا نمیتوانیم با هم زندگی کنیم و با کوچکترین بحث من را تهدید به گرفتن مهریه اش میکند... باید چه کنم؟ راهیی هست آیا؟ بنظرم کلا بخاطر مهریه با من ازدواج کرد

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه یکی از حقوق مالی زوجه است. در صورتی که مهریه ایشان عندالمطالبه باشد، زوجه میتواند دادخواستی به دادگاه خانواده جهت مطالبه مهریه ارائه نماید.
در حال حاضر اکثر دادگاهها مطالبه مهریه را منوط به ارجاع به اجرای ثبت می کنند.
در صورتی که زوج توانایی پرداخت یکجای مهریه را نداشته باشد میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت مهریه را تقدیم همان شعبه ای که رای محکومیت صادر نموده است بنمایید‌.

سلام

اگر مالی به نام شما نباشد پرداخت مهریه با توجه به شرایط مالی شما تقسیط می شود.

درصورت عندالمطالبه بودن مهریه هر زمان که بخواهند می توانند مهریشون رو مطالبه کنند اما شما میتوانید دادخواست اعسار دهید البته رد یا قبول اعسار شما پس از بررسی دادگاه معلوم میشود

با سلام و احترام
صرفا به دلیل تهدید برای مطالبه مهریه نمیتوانید طرح دعوا نمایید
و فقط در صورت عدم توانایی برای پرداخت ان میتوانید دادخواست اعسار دهید
موفق باشید

بهتراست تامهریه خودرااجرانگزاشته اموال یاپولی بحساب خودنداشته باشید ودرصورت اقدام میتوانید بصورت قسطی پرداخت کنید

سلام درصورت مطالبه باید پرداخت کنیدلیکن اگر امکان پرداخت ندارید دادخواست اعسار بدین

در صورت مطالبه مهریه , شما دادخواست اعسار بدهید.