چیکار باید بکنم سریع بشه دستگیرش کرد تا بقیه رو اینجور نتونه اذیت کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۲ #36826769

با سلام ، من دانشجو هستم و قصد دارم برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بروم اما مشکل سربازی دارم . حدود یکماه پیش در سایت دیوار آگهی مبنی بر مشاوره امور نظام وظیفه دیدم و برای مشاوره گفته بودند شماره خودم رو توی چت دیوار بفرستم تا خودشون تماس بگیرن . بعد یه نفر به من توی واتساپ پیام داد و موضوع رو گفتم بهش گفت من برات درستش میکنم و شماره کارت داد و ۵۰۰ هزارتومن واریز کردم و بعد از چند روز که هی میگفت داره کار انجام میشه دوباره گفت مرحله اخر هست و من هم چون نیاز داشتم مشکل سربازیم حل بشه مجبورا اعتماد میکردم و دوباره گفت ۳۰۰ هزار تومان دیگه بریز حساب و دیگه الان جواب نمیده . تمام اسکرین پیام ها رو دارم و دوتا شماره کارت هم ازش دارم عکسای پروفایل واتساپ و تلگرامش رو هم دارم و هنوزم اکانت تلگرام و واتساپش فعاله و حذف نکرده ، چیکار باید بکنم سریع بشه دستگیرش کرد تا بقیه رو اینجور نتونه اذیت کنه و آیا در صورت شکایت برا خودم هم بد میشه و مشکل پیش میاد ؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام، به پلیس فتا مراجعه کنید. www.cyberpolice.ir

از طریق سایت پلیس فتا موضوع را گزارش نمائید تا تحت پیگرد قرار گیرد .

سلام خیر قابل تعقیب به جرم کلاهبرداری نیست چون مدرکی دال بر عملیات متقلبانه از جانب فرد مورد نظر وجود ندارد و صرف دروغ نیز جرم نیست و شما میتوانید دادخواست علیع ایشان مطرح کنید