آیا صحت امضا در فتوکپی برابر اصل قولنامه عادی را میتوان تشخیص داد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۷۲ #36789837

اگر اصل قولنامه مفقود شده باشد که قبلا برابر اصل گردیده و در اداره ثبت اسناد با همین مدرک سند صادر شده است میتوان ادعا نمود که اصلی وجود داشته و مفقود گردیده؟ خواهان ادعای جعل امضا نموده که اصل قولنامه مفقود گردیده و کپی برابر اصل ان موجود است

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اصل سند لازم است

اصل سند برای تطابق لازم است.

اصل سند باید وجود داشتخ باشد

بادرودوسلام برای رسیدگی به اصل سند نیازمی باشد‌.

با سلام
بر اساس کپی نمیتوان اصالت سند را تشخیص داد

جهت رسیدگی به ادعای ایشان اصل سند لازم است

با سلام ،اگر اصالت سند بخواهد مشخص بشود و ادعای جعل مطرح باشد اصل آن باید ارائه گردد.(البته از طریق سامانه ثبت می توان مشخص کرد که برای این ملک سند صادر شده است یا خیر)