در مهریه مجازات حبس وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۹ #36775298

سلام اگر شوهر مالی نداشته باشد زن میتواند مهریه خود را از پدر شوهر مطالبه کند. آیا در حال حاضر مجازات حبس برای مهریه وجود دارد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه فقط از زوج دریافت میشود و اگر پس از قطعیت رای اقساط مهریه پرداخت نگردد بعضی شعبات حکم جلب صادر می‌نمایند.

ا سلام خیر این مسئله به پدر شوهر شما ارتباطی ندارد مگر اینکه طبق سندی مثلا رسمی تعهد فرزندش را در این زمینه بر عهده گرفته باشد. زندان هم شامل همه موارد مهریه نیست و اصولا با سیاستهای قضایی فعلی خیلی نمیتوان روی این مسئله حساب باز کرد.

سلام و درود
خیر فقط از شخص شوهر و اموال وی میتوانید مهریه را وصول کنید و در صورت عدم وجود اموال میتوانید حکم جلب بگیرید.
در صورت پرداخت مهریه تا سقف ۱۱۰ سکه بابت تتمه مهریه حکم جلب ندارد، اگر هر سکه بهار آزادی را ۵میلیون تومان در نظر بگیریم تا حدود ۵۵۰ میلیون تومان از مهریه ضمانت اجرای جلب دارد که البته حکم اعسار میتواند از جلب جلوگیری کند.
موفق باشید.

با سلام و احترام
زوج موظف به پرداخت مهریه است و پدرش میتواند از آن ضمانت کند
و حبس در شرایطی خاص.

سلام و عرض ادب. شما نمیتوانید مهریه خود را از پدرهمسرتان مطالبه کنید مگر اینکه ایشان پرداخت مهریه را ضمانت کرده باشند. اگر همسر شما مال و اموالی جهت پرداخت مهریه شما نداشته باشد باید دادخواست اعسار بدهد اگر اینکار را انجام ندهد میتوانید جلب ایشان را بگیرید.

با سلام
مهریه از امور مالی محسوب می شود، در صورت عدم اعسار از پرداخت محکوم به ، محکوم له میتواند اقدام به تقاضای حبس بر اساس ماده ۳ قانون نحوه ی اجرای محکومیت های مالی نماید

درودبرشما
خیر فقط خودشوهر مسول پرداخت مهریه است مگراینکه دیگری ازجمله پدرایشان ازوی ضمانت کرده باشندودرصورت نداشتن اموال وندادن دادخواست اعسارمیتوانیددستوربازداشت ایشان را طلب کنید.