آیا مالی که الان برای بخشی از مهریه در توقیف است را میتوان مجددا برای بخش دیگری از مهریه توقیف کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۲ #36773044

سلام ماشین شوهرم بابت سی و پنج سکه از صدوچهارده سکه مهرم توقیف شده و در مرحله اجرای احکام میباشد. میخواهم ماشین را برای هفتادونه سکه باقی مانده مجدد توقیف کنم, ایا امکان دارد؟ و بهتر است از طریق دادگاه اقدام کنم یا اداره ثبت؟همچنین ما اموزشگاه زبان داشتیم. مجوز مال همسرم بود و من هفته ای اقلا بیست ساعت تدریس میکردم. درحالیکه شوهرم به مدت دوازده سال کارفرمایم بوده اما مرا بیمه نکرده, به چه طریقی میتوانم از او بابت بیمه نکردن شکایت کنم؟ در اموزشگاه زبان ما مدرسان دیگری جز من هم اشتغال داشته اند.

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مبلغ ارزیابی شده ماشین تا هرچند سکه را پوشش دهد امکان توقیف دارید
از طریق ثبت سریعتر انجام میشود
در خصوص مطالبه حق بیمه نیز به اداره کار حوزه فعالیت مراجعه فرمایید

با سلام
بابت باقی مانده مهریه خود از همان مال توقیف شده مجدد درخواست نمایید.

با سلام چنانچه ارزش کارشناسی مال توقیف شده مازاد بر میزان توقیفی باشد، مازاد آن قابل توقیف مجدد است. در خصوص قسمت دوم مهریه بایستی از طریق دفترخانه ازدواج و طلاق و اجراهای ثبت اقدام نمایید. در خصوص اختلاف کارمند و کارفرمایی میتوانید به نزدیکترین اداره کار به محل اشتغال مراجعه و حقوق و مزایای ناشی از کار و از جمله حق بیمه تامین اجتماعی را مطالبه نماییید. و دیگران نیز میتوانند مانند شما به همین مرجع مراجعه نمایند.

ماشین یک بارتوقیف میشود بابت بخشی ازمهریه

یا سلام
بله شما میتوانید بابت باقی مانده مهریه خود از همان مال توقیف شده مجدد درخواست نمایید.. و هیچ منعی در این خصوص برای شما وجود نخواهد داشت..
و اما در خصوص اینکه برای ایشان کار میکردید و بیمه شما باید توسط ایشان محاسبه و پرداخت میشده که میفرمائید اجنام نشده است..بنابراین شما می توانید به -اداره کار(هیئت حل اختلاف کار )مراجعه و احقاق حق کنید