دعوای الزام به تمکین را در کجا باید مطرح کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۱۷۷ #36760718

زوج محل اقامت کرج
زوجه مقیم خارج ادرس هم معلوم نیست
اما خانواده زوجه محل اقامتشان کرج است
دادکاه خانواده صالح ؟ ادرس خوانده ؟ ابلاغ به خوانده ؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به نداشتن آدرسی از زوجه می تواتید در همان کرج طرح دعوی نمایید .

با سلام ووقت بخیر
برای الزام به تمکین محل اقامت خوانده دعوا (زوجه )صالح به رسیدگی می باشد .

دعوای الزام به تمکین از دعاوی غیر مالی می باشد و در صلاحیت دادگاه خانواده می باشد.
زوج یا وکیل او در موارد عدم تمکین زوجه باید نسبت به ثبت دادخواست الزام به تمکین از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضائی اقدام نماید پس از تعیین شعبه و وقت رسیدگی دادگاه موظف است در جریان رسیدگی از زوج بخواهد که مسکن و اثاث منزل در حد شئونات زوجه تهیه و به دادگاه معرفی نماید.
سپس حکم الزام به تمکین بدهد بنابراین زمانی که حکم تمکین صادر شد زوجه باید برای رفتن به منزل زوج اقدام نماید.