اظهار می کنند که بنده تصرف داشته ام بدون رضایت آنها، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۹ #36699657

با سلام
بنده ملکی را خریداری کرده ام با متراژ ۱۲۰ متر و تاریخ تحویل ۹۸/۰۶/۳۰ . اما مالکین بدلیل عدم اتمام عملیات ساختمانی در مشاعات و عدم نصب انشعاب ها آن را تحویل نداده اند. بنده برای متراژ تامین دلیل داشتیم که آپارتمان مذکور حدود ۱۰۹ متر شد. یعنی حدود ۱۱ متر کمتر. از طرفی مقرر بود که بنده ۱۰۰ میلیون زمان تحویل و ۷۰ میلیون زمان سند پرداخت کنم.چون متراژ کم شده بود بنده هم پولی به آنها ندادم چون دقیقا همان مبلغ ۱۰۰ میلیون تحویل می شد.قفل درب واحد را عوض کردم و سایل داخل آن گذاشتم.به فروشندگان اظهار نامه برای تحویل و انجام تعهدات و پرداخت خسارت دادم.فروشندگان اظهار می کنند که بنده تصرف داشته ام بدون رضایت آنها. میخواستم دادخواست الزام به تحویل مبیع و پرداخت خسارات و... دهم.حال باید چه کنم؟؟ راه را درست می روم؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. طبق مواد ۴۷ و ۴۸ قانون ثبت اسناد و املاک، صرفا اسنادی که در دفاتر اسناد رسمی در خصوص انتقال املاک تنظیم می شوند قابل پذیرش در محاکم و ادارات می باشند. با توجه به اینکه اعای مالکیت شما مستند به سند عادی می باشد، می بایست ابتدا با مراجعه به مراجع قضایی، اصالت و اعتبار سند عادی خود را به اثبات برسانید. در این صورت سابقه تصرف شما در ملک مشروعیت داشته و از حمایت قانونگذار بهره مند خواهید شد. در غیر این صورت تصرف شما فاقد وجاهت قانونی بوده و مسئول خواهید بود.