ایا ایشان می تواند وکیل دادگستری برای من استخدام نماید؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۱۲ #36699219

من به شخصی وکالت بدون حق توکیل داده ام. در متن وکالت، ایشان حق انتخاب وکیل دادگستری را دارد. ایا ایشان می تواند وکیل دادگستری برای من استخدام نماید؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون در متن وکالت ، ایشان حق انتخاب وکیل دادگستری را دارد. لذا ایشان می تواند وکیل دادگستری برای شما استخدام نماید .

باید عبارت حق توکیل به غیر قید شود

در صورت داشتن حق توکیل می توانند

سلام . حق توکیل ندارد . اما با توجه به متن وکالتنامه . حق انتخاب وکیل دادگستری از ایشان سلب نشده است.

سلام و درود، در فرض اخیر وکیل مورد نظر حق توکیل نداشته مگر در انتخاب وکیل دادگستری ، بنابراین مورد حاضر استثنا می باشد؛ آرزوی بهروزی.

با توجه به اینکه حق انتخاب وکیل دادگستری را به وی دادید فقط می تواند وکیل دادگستر ی برای شما انتخاب نماید

سلام
با توجه به اینکه در وکالت نامه ای که به ایشان داده اید حق توکیل به غیر قید نشده است، لذا امکان این موضوع وجود ندارد.