باید بابت ترک نفقه برم زندان، با توجه به اینکه ناشزه هست، بهش تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۷۰۸ #36687427

با سلام.همسر بنده با اختیار خود در منزل پدری بنده دو ماه و خورده‌ای با بنده زندگی کرد و بعد از دو ماه بدون هماهنگی و بدون اجازه با پدر و برادرش از منزل خارج شد و الان پنج ماه از عدم تمکین او گذشته و از وقتی که رفته دو خانه اختیار کرده و بنده هم دو خانه اجاره کرده‌ام اما همش بهونه هست و قادر به زندگی با بنده نیست. هم در مشاوره کلانتری. هم در مشاوره خانواده دادگستری و هم در دادگاه به قاضی گفته که قادر به زندگی با بنده نیست. اما نفقه پنج ماه و مهریه به اجرا گذاشته. تا دو سه روز دیگه حکم بنده صادر میشه که باید بابت ترک نفقه برم زندان و جریمه‌ی ترک نفقه. و من الآن چکار باید انجام بدهم؟باتشکر

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید دادخواست اعسار دهید اگر نمیتوانید پرداخت کنید

سلام
در صورتیکه توان پرداخت ندارید میتوانید درخواست اعسار نمایید.

سلام
شما نسبت به رای صادره اقدام به اعتراض نمایید و متعاقبا مبادرت به طرح دعوای تمکین نمایید و اعلام دارید که زوجه ۵ ماه از تمکین امتناع نموده و ناشزه بوده و مستحق نفقه نبوده است
البته باید برای ادعای خود دلیل کافی داشتهباشید

با سلام مخاطب گرامی
شما می توانید شکایت عدم تمکین نمایید در صورت اثبات نفقه تعلق نمی گیرد ولی مهریه را باید پرداخت نمایید در صورت عدم تمکن مالی تبدیل به اقساط می نمایند