میتونم از مطبی که قرص ترک اعتیاد میگرفته برم نامه بگیرم؛ واسه دریافت حضانت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #36681960

شوهر من مهتاده ولی تا حالا تو کمپ نخابیده که بتونم ثابت کنم میتونم از مطبی که قرص ترک اعتیاد میگرفته برم نامه بگیرم واس هزانت بچه

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر حضانت فرزندان با شوهر شما است و مدعی هستید که ایشان صلاحیت برای حضانت ندارند باید به دادگاه دادخواست سلب حضانت و اینکه خودتان می‌خواهید حضانت را به عهده بگیرید تقدیم نمایید و دادگاه در این مورد رسیدگی می نمایند و ممکن است گواهی مرکز ترک اعتیاد را نیز به عنوان یکی از دلایل عدم صلاحیت شوهرتان مورد پذیرش قرار دهند احراز این موضوع به عهده دادگاه است

شما میتوانید گواهی مبنی بر مصرف قرص از داروخانه بگیرید وبه دادگاه ارائه نمایید تشخیص با دادگاه می باشد.