شکایت از پلاک کرده؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۳۸ #36652496

سلام خسته نباشین ببخشین من یه خودرو دارم پلیس راه اراک اومده شاکی پلاک من شده باید چکار کنم میگه خودرو شما شوطی هست چکار باید بکنم من

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام جهت اظهارنظر دقیق نیازبه بررسی اسنادو مستندات شما می باشد.

باید مدارکتون بررسی بشه....

باسلام جهت اظهر نظر قطعی بایستی مدارک و مستندات شما بررسی شوند بهتر است جهت راهنمایی و مشاوره با متخصصین سایت تماس حاصل فرمایید.

درود
از طریق راهور پیگیری کنید علت را.

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات شما دارد.

باسلام
شما ابتدا باید علت شکایت و توقیف خودرو را جویا شوید وسپس باتوجه به علت دفاعیات خود را مطرح کنید.