آیا طبق اجاره نامه میتوانم خسارات وجه التزام بابت تخلیه را، از ودیعه ی مستاجر برداشت نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۶۱۷ #36638536

با سلام
من به عنوان موجر میتونم خسارت وجه التزام بابت عدم تخلیه از ودیعه مستاجر برداشت کنم طبق اجاره نامه یا اینکه باید از طریق مراجع قضایی اقدام کنم؟
با احترام

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید دادخواست بدهید .

با سلام و درود

اگر بابت عدم تخلیه به موقع ملک در موعد مقرر وجه التزامی معین شده باشد مثلا روزی پنجاه هزار تومان این مبلغ با وجه الودیعه قابل تهاتر است و ضرورتی به مراجعه به دادگاه نیست چون در قرارداد های اجاره که به صورت فرم می باشند چنین حقی برای مالک تصریح شده و مورد توافق قرار گرفته است.

اصولا هیچ کس نباید قاضی کار خود باشد. بهتر است از طریق مراجع قانونی اقدام نمایید و مبلغ ادعایی وجه التزام را توسط مراجع قانونی از رهن به عنوان تامین توقیف نمایید.