آیا می توانم نسبت به بیمه طرح شکایت کنم ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۷ #36634128

با عرض سلام و خسته نباشید؛
احتراما اینجانب قبلا از طریق مزرعه کشاورزی بیمه تامین اجتماعی واریز می کردم و بعد در مورخ ۹۵/۰۲/۲۲ شرکت دیگه ای اقدام به واریز بیمه بنده نمودند و با این وجود اداره تامین اجتماعی بابت عدم واریز بیمه (از طرق مزرعه کشاورزی) منو جریمه کردند (تاریخ جریمه از مورخ ۹۵/۰۱/۰۱ لغایت۹۵/۰۶/۳۱) ؛ چون حساب کارفرما را مسدود کرده بودند مجبور به اقساط بندی و واریز جریمه شدم.بعد رفتم اعتراض دادم و متن رای بدین گونه بود: مقرر میدارد دوره بدهی به کسر حق بیمه مورد مطالبه در ایامی که لیست و حق بیمه از طریق شرکت (شرکتی که الان مشغول بکار هستم) واریز شده است تجدید محاسبه گردد .بعد رفتم اداره بیمه گفتند این جریمه برای دوره اول بود و برای دوره دوم (از مورخ ۹۵/۰۷/۰۱لغایت ۹۵/۰۹/۳۰) اعتراض دادی جریمه نیومده حالا میشه با استناد به متن این رای جریمه دوره اول را مطالبه کرد،از چه راهی میتونم وجه پرداختی را مطالبه نمایم و آیا از طریق دادگستری شکایت کنم؟ لطفا راه پیگیری را راهنمائی بفرمائید با تشکر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میبایست موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.

بایستی از طریق دیوان عدالت طرح شکایت نمایید یا با خود بیمه گفتگو کنید .

مقررات اعتراض به رای بیمه ای از طریق دادگاه قابل رسیدگی نیست می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایتت مطرح کنی