اثبات زنا در دادگاه با فیلم ممکن است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳,۲۹۳ #36632953

من فیلمی از عمل زنا بین دو شخص در دوسال پیش دارم که البته صورتشان معلوم نیست . ولی مکانی که آنها انجام داده اند و محل کار هر دو بوده است در فیلم قابل شناسایی است . اگر از فیلمشان برای اثبات در دادگاه استفاده کنم در حالی که راضی نیستند می توانند از من به جرم نقض حریم شخصی شکایت کنند با توجه به اینکه ذینفع نیستم ؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع ب شما ارتباطی نداشته و ذی سمت نیستید ک شکایتی را مطرح بفرمایید در ضمن زنا با فیلم و امثالهم ب اثبات نمی‌رسد و برای اثبات آن شهادت چهار مرد عادل نیاز هست

شرایط زنا در قانون مطلق قید شده و با فیلم قابل اثبات نیست

با سلام شرایط اثبات زنا در قانون به صورت مشخص ذکر شده و با ارائه فیلم اثبات نمی شود چنانچه شما اقدام به طرح موضوع نمایید عمل شما جرم می باشد

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است قابل اثبات نیست

سلام و احترام

راه های اثبات زنا اقرار، شهادت شهود و علم قاضی است.
لذا صرف وجود فیلم فقط به علم قاضی کمک می کند و دلیل اصلی نیست.

از طرفی در ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای) قانون، افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.

سربلند و پیروز باشید.

سلام
در ارتباط با زنا اثبات آن به این شیوه ای که بیان نمودید ممکن نخواهد بود
اما در صورتی که شما اقدام به شکایت از آنها از طریق فیلم نمایید خودتان به ۲ تا ۵ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهید شد

سلام
اقدام شما به فیلمبرداری در این شرایط به نظر قابل مجازات می باشد و با توجه به اینکه چهره انها مشخص نیست امکان اثبات امر را نیز به نظر نخواهید داشت چرا که ادله مربوط به اثبات روابط نامشروع در قانون احصا شده است ودر نتیجه پیشنهاد میکنم از طریق فیلم دعوای طرح ننمایید