آیا در یک سند یا نوشته دستی امضا، بدون اثر انگشت دارای سندیت و اعبتار می باشد ؟

پرسیده شده
۵۸ پاسخ ۷۰,۲۵۴ #36622

آیا در یک سند یا نوشته دستی امضا، بدون اثر انگشت دارای سندیت و اعبتار می باشد ، امضا به تنهایی قابل اسنتاد است ؟

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی ارث
۵۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف امضا کفایت می کند و نیازی به اثر انگشت نیست

امضا دارای اعتبار هست ولی در خصوص اسناد عادی امکان تردید و انکار وجود دارد

بله سند عادی تنها با امضا دارای اعتبار بوده و حتی میتوان گفت از نظر اعتبار امضای با اثر انگشت و امضا بدون اثر انگشت تفاوت خاصی ندارد، اثبات انتساب امضا به صاحب آن با هر روشی چه اقرار و چه نظریه کارشناسی دلیل بر محکومیت امضا کننده به پایبندی به مفاد سند خواهد بود

تا زمانی که نسبت به آن سند ایراد جعل اینکار تردید نشده اعتبار دارد

با سلام بله دارد ولی باید درصورت انکار ادله بسیار محکمی داشته باشید

درود
بله قابل استناد است.

بله در اسناد عادی صرف درج امضاء کفایت میکند . لذا بجهت اینکه درمراحل بعدی شخص منکر امضاء خود نشود بهتر است همزمان اثر انگشت نیز ضمیمه گردد.