چطور میتونیم اطمینان پیدا کنیم که ایشون در حالت نرمال ملک و املاک رو واگذار کردن؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۱ #36622883

سلام
پدر بنده هشت سال پیش ازدواج مجدد کردن در حال حاضر بعد هشت سال بیشتر ملک و اموالشون رو به نام همسر دوم کردن که بعد تحقیق متوجه شدیم پدر حال روحی مناسبی ندارن یعنی گاهی اوقات خوب و عادی گاهی اوقات مثل کسانی که فراموشی دارن و کسی رو نمیشناسن هستن حالا سوالم اینجاس چطور میتونیم اطمینان پیدا کنیم که ایشون در حالت نرمال و سالم ملک و املاک رو واگذار کردن یا در اون حالت بیماری یا چطور میشه فهمید ایشون سالم هستند چون همسر دومشون اجازه نمیدن کسی ببینه ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درخواست نصب قیم(قیمومت) از دادسرا
به دستور دادستان رسیدگی خواهد شد