با توجه به قانون کاهش مجازات حبس تعزیری قطعی است یا خیر؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۶ #36611996

با سلام
اشخاصی امضا پدر مرحوم بنده را جعل کردند تا بر اساس نوشته ای که خودشون درست کردند و جعل امضا کردند ، مبلغ چند صد میلیونی را از ما ورثه بدزدند ، در صورت اثبات جعل حبس مجرمین ، با توجه به قانون کاهش مجازات حبس تعزیری ، قطعی است یا خیر ؟؟!
لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام جعل و استفاده از سند مجعول دو جرم جداگانه می باشد و شخص به دو مجازات تعیین شده توسط قانون محکوم میشود و مجازات حبس قطعی است

امکان طرح شکایت و پیگیری موضوع ظرف یکسال از تاریخ وقوع وجود داشته و نتیجه و حکم صادره بستگی به ادله ابرازی و نظر قاضی دارد .

با درود
بستگی به پرونده شما و نظر قاضی رسیدگی کننده به پرونده دارد.

دادگاه با استناد به قانون کاهش حبس تعزیری رای صادر خواهد نمود لیکن ممکن است حبس برای ایشان در نظر گرفته شود

با سلام
اگر از زمان وقوع جرم یک سال نگذشته باشد می توانید شکایت کند و قابل تعقیب هست اینکه حبس قطعی باشد یا خیر نظر قاضی با توجه به اوضاع و احوال پرونده دارد

با سلام؛
قانون کاهش مجازات حبس تعزیری صرفا جعل موضوع ماده ۵۳۶ قانون مجازات اسلامی را جرم قابل گذشت اعلام نموده است که به محض رضایت شاکی خصوصی قرار موقوفی تعقیب، رسیدگی یا مجازات صادر خواهد شد. و قطعی یا قابل تجدیدنظر بودن در خصوص تمام جرایم قاعده یکسانی دارد. که ارتباطی به قابل گذشت یاغیرقابل گذشت بودن جرائم ندارد.

باسلام.
شما در ابتدا باید در دادگاه شکایت کیفری از آنان شکایت نموده که با دستور بازپرس برگه به کارشناسی ارجاع شود و پس از اثبات وقوع جرم، ۳ماه تا ۱ سال یا جزای نقدی دارد که با توجه به قانون کاهش حبس تعزیری قاضیمکلف است حداقل مجازات را بدهد که با توجه به تاسیسات کیفری مجازات حبس به مجازات دیگری تبدیل خواهد شد.
لذا امکان اجرای مجازات حبس در این جرم بسیار پایین است.