با ایجاد مزاحمت همسایه در بالکن چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۰ #36608824

باسلام و عرض ادب و احترام و تشکر از پاسخ شما عزیزان به سوالات موکلین به صورت مجازی و رایگان
منزل ما جنوبی است و من در طبقه ی دوم ساکن هستم همسایه ی ما ساکن در طبقه ی سوم قطعه ی شمالی میباشند ایشان مردی ۴۰ساله هستند که هر از چند گاهی برای سیگار کشیدن به بالکن منزلشان می آیند و از اونجا دقیقا آشپزخانه و داخل اتاق ما از پنجره در معرض دید می باشد و ما همیشه معذب هستیم
لطفا راهنمایی بفرمایید
با کمال تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
راهکار قانونی در این خصوص به دلیل عدم وجود عدله مناسب وجود ندارد
یا بایستی با ۱۱۰ تماس حاصل فرمایید
یا باید از طریق مدیر ساختمان ایشان موضوع را حل و فصل نمایید

با سلام
ابتدا لازم است تا بطور دوستانه از ایشان خواهش کرد تا با رعایت برخی مسایل دچار معذب و آزرده شدن شما نشودند و اگر بخواهید برای شکایت اقدام نمایید لذا بایستی دلیلی محکمه پسند که بتوان ایشان را به جرم مزاحمت محکوم کرد لازم دارید.