اگر فرد مالی را صلح عمری کند، پس از فوت فرد تکلیف مال و منافع چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۴۵۴ #36604468

اگر فردی صلح عمری کند پس از مرگ او ایا ورثه میتوانند مال را به فروش برسانند؟

مشاوره حقوقی اسناد صلح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام صلح عمری یعنی با فوت ساقط میشود

خیر وراث حق فروش را نخواهند داشت

با سلام حق فروش وجود ندارد تا زمانی که قید حیات هستند

باسلام
خیر.ورثه حق فروش این ملک راندارند

صلح عمری به عقدی گفته میشود که شما یک ملک و یا مال خود را به فرد دیگری ( پسرتان ) صلح عمرایی کنید ، اما دو شرط در این قرار داد وجود دارد ، یکی آن است ک تا زمانی که در قید حیات باشید منافع آن ملک متعلق به شما خواهد بود ، دوم آن است که با فوت شما صلح کامل شود و ملک  و مال مورد نطر شما به نام فردی که مشخص کرده اید خواهد شد.

خیر نمیشود انتقال یابد تا زمان پایان عمر متصالح

سلام دوست گرامی
می فرمایید صلح عمری، معمولا صلح در مقام عمری یعنی محدود به زمان محدود، یعنی تا زمان عمر فردی به او صلح شده است تا از منافع آن استفاده نماید و بعد از فوت دوباره مال به کسی که آن را صلح کرده است برمیگردد و نمی توانید آن را منتقل کنید.