در طی این دو سال میشه اعسار بزنیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۰۲ #36590892

سلام اگر مهلت پرداخت دیه دو سال باشه در طی این دو سال میشه اعسار بزنیم ذیت باید صبر کنیم بعد از اتمام دو سال؟

مشاوره حقوقی دیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتونید قبل از اتمام مهلت اعسار بدین

سلام
مهلت پرداخت دیه امتیازی ست که به محکوم علیه داده شده و او می تواند از این امتیاز صرفنظر کند و با تقدیم دادخواست اعسار و تقاضای تقسیط آمادگی خود را برای پرداخت دیه به صورت اندک اعلام نماید در این صورت دادگاه مانعی برای رسیدگی ندارد.

مهلت‌های پیش‌بینی شده برای پرداخت دیه جرایم شبه عمد و خطای محض مانع از پذیرش تقاضای اعسار و یا تقسیط نیست.

میتوانید پس از قطعیت دادنامه اعسار بزنید.

سلام
امکان درخواست اعسار وجود دارد

قبل از سپری شدن مهلت پرداخت دیه ، می توانید تقاضای اعسار و یا تقسیط نماید . تقاضای اعسار و تقسیط دیه با تقدیم دادخواست و در دادگاه کیفری صادر کننده حکم ، قابل رسیدگی است .

باسلام
برای پرداخت دیون ،بعد از قطعی شدن حکم در هر زمان که نتوانستید بپردازید میتوانید اقدام به دادخواست اعسار کنید و در صورت صلاحدید دادگاه دیه شما قسط بندی خواهد شد
موفق باشید