اگر پدر در دادگاه اجازه ازدواج بی اذن حضور پیدا کنه آیا باز هم میتواند تجدید نظر و واخواهی داشته باشه؟؟؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۴۶ #3659

با سلام جلسه دادگاه من بیست و دوم این ماهه میخوام بدانم اگر پدر حضور پیدا کنه و من چندین شاهد برای به هم ریختن مراسم عقدم داشته باشم آیا باز هم دادگاه حق تجدید نظر به پدرم میده و اگر حضور پیدا نکنه چطور بازم حق تجدید نظر داره؟ و اینکه تجدید نظر چه مدت زمان میبره؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .اگر پدر با حضور در جلسه در صورتی که عذر موجه ای برای عدم مخالفت خود نداشته باشد دادگاه اجازه ازدواج مجدد را صادر می نماید

با سلام
در جلسه دادگاه پدر دختر علت مخالفت خود با ازدواج را مطرح می نماید در صورتی که عذر موجه ای برای عدم مخالفت خود نداشته باشد دادگاه اجازه ازدواج مجدد را صادر می نماید و عدم حضور ایشان مانع استفاده از حق تجدیدنظر خواهی نمی شود.
موفق باشید