همسرم ( زوجه) درخواست طلاق داده است از چه طریقی می توانم مانع طلاق وی شوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۸ #36587875

باسلام خدمت استادان محترم
خانم بنده یکسال ونیم قبل منزلی که بنامش کردم وترک کرده وباشکایتی که کرده گفته بنده خونه ندارم ودرآخربنده خونه ولوازم تهیه کردم.بابت نفقات قبل بنده تبرئه ولی بابت نفقات جاریه ۱۲ماه مبلغ یازده میلیون محکوم شدم که اعساردادم حالا خانم اقدام به دادخواست طلاق کرده ومهریه هم ۳۰۰سکه عندالاستطاعه است.حالا چه راههایی برای جلوگیری ازطلاق خانم پیشنهادمیدین؟من چه کاری انجام بدم.
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
باسپاس

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
بهرحال طلاق در قانون ما به اراده مرد هست و ایشان نمی تواند به راحتی عسر و حرج خود را اثبات نماید تا بتواند درخواست طلاق بدهد

علت طلاق همسرتان را ذکر نکرده اید. اما اگر مستند دادخواست طلاق عدم پرداخت نفقه باشد با پرداخت نفقه مانع طلاق بشوید

اگر دلیل طلاق عدم پرداخت نفقه باشد . با واریزآن طلاق منتفی است