گرفتن طلب از سهم ارث بدهکار و ماترک متوفی چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۰,۲۸۰ #36553

با سلام. بنده بدهکارم( اما به ناحق)،پدرم فوت کرده و اموالی برای ما فرزندان به جا گذشته،اما چون مادرمان در قید حیات هست تصمیم گرفتیم که ارثمون را بعد از فوت مادر بگیریم. مطلع شدم طلبکاران میخواهند از طریق سهم ارثم وارد شده و طلب خود را نقد کنند. آیا این کار برای آنان امکان پذیر است؟ اگر امکان پذریر است راه حلی برای فرار از این مورد(پرداخت طلب از طریق ارثم ) بیان بفرمائید. با تشکر.

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله طلبکار میتواند با معرفی اموال پدر مرحوم شما و اخذ انحصار وراثت از طریق دادگاه سهم الارث شمارا توقیف کنند.

عرض ادب ،طلبکاران میتوانندهرگونه مالی که متعلق بشماست ازجمله سهم الارث شماراتوقیف کنند

با سلام بهر صورت باید طلب خود را پرداخت کنید .میتوانند اقدام کنند

با سلام
بله امکان توقیف سهم الارث شما برای طلبکاران وجود دارد .طلبکاران میتوانند نسبت به وصول طلب خود بعد از صدور حکم محکومیت شما ،از این طریق اقدام نمایند.

باسلام
بله طلبکار میتوان از سهم الارث طلب خود را وصول نمایند

با سلام بله
طلبکاران میتوانند به دادگاه مراجعه کنند و با معرفی اموال پدر شما بعد از اخذ گواهی انحصار وراثت از طریق دادگاه ماترک متوفی و سهم الارث شما را توقیف کنند.

طلبکاران میتوانند به دادگاه مراجعه کرده و ضمن معرفی اموال پدر شما بعد از اخذ گواهی انحصار وراثت از طریق دادگاه ماترک متوفی و سهم الارث شما را توقیف کنند