شکایت در دادگاه سعادت آباد یا شهرری

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۹۵ #3655

سوال اخر اینکه طرف من از دادکاه سعادت اباد از من شکایت کرده بود ، و الان ادرسی ازش ندارم میتونم از دادسرای محل سکونت خودم شکایت کنم یعنی سمت شهرری? یا باید همون دادسرای سعادت اباد طرح شکایتمو انجام بدم?

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .دادگاه صالح دادگاه محل وقوع جرم است

مخل وقوع جرم صالح به رسیدگی می باشذ

دادسرای محل وقوع جرم صلاحیت دارد.

با درود دادسرای محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است

با سلام ،دادگاه رسیدگی کننده ،محل وقوع جرم صلاحیت خواهد داشت بنابراین هر کجا جرمی صورت پذیرفته به همان جا شکایت نمایید

با سلام و احترام
در شکایات کیفری شاکی باید در محل وقوع جرم شکایت خود را مطرح نماید تا مورد رسیدگی قرار گیرد

خیر ،شکایت کیفری باید در محل وقوع جرم تنظیم شود.