میخواستم بدانم آیا ما میتوانیم در دادگاه اثبات کنیم که برادرم از ارث سهمی ندارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱۹۷ #36525815

سلام
پدرم قبل از فوت ارث برادرم را داده است و قرار دادی باهم نوشته اند که او دیگر سهمی از ارث ندارد و دو شاهد آن را امضا کردنند.
بعد از فوت پدرم آن قرارداد مفقود شد و برادرم ادعا کرد که او هم از ارث سهم دارد.

مشاوره حقوقی ارث
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان محروم کردن وارث از ارث وجود ندارد

امکان محروم کردنشون از ارث نیست

برادذتان از ارث سهم می برد.

سلام
ارث فقط با فوت شخص ایجاد میشود و هیچ فردی نمی تواند وراث خود را از ارث محروم نماید

درود هیچ کس از ارث مرحوم نمیشود

بااحترام
هیچ کس از ارث مرحوم نمیشود

امکان محروم نمودن ایشان از ارث ممکن نیست. زیرا ارث پس از فوت معنا و استقرار میابد.