تنصیف اموال بعد از طلاق توافقی، امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۴۱ #36525187

بعد از اینکه زن و مرد طلاق توافقی گرفتند..
آیا زوجه میتواند تقاضای تصنیف اموال بدهد بعد از اجرای صیغه طلاق؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شرط نصف درایی فقط در جایی مصداق دارد که اولا طلاق از جانب زوج مطرح شده باشد پس شامل طلاق توافقی و یا طلاق از جانب زوجه نمی شود.
ثانیا اگر زوج بتواند ثابت نماید که طلاق در اثر سوء رفتار و سوء معاشرت زوجه و یا تخلف زن از وظایفش در قبال شوهر، بوده است. شرط نصف اموال شامل زوجه نمی شود.

باسلام

خیر .تنصیف اموال فقط درمواردی است که تقاضای طلاق از سوی زوج باشد وعلت آن نشوز زوجه نباشد

با سلام
خیر چنین امری امکانپذیر نمی باشد زمانی زوجه می تواند درخواست تنصیف اموال را بنماید که اولا درخواست طلاق از سمت زوج باشد و ثانیا زوجه ناسره نباشد