برای عدم اشاره قاضی به نام یکی از ۲ شاکی در حکم بدوی پرونده کیفری چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۴ #36520486

با سلام ، ‌۲ نفر علیه یک کلاهبردار شکایت نمودیم ، حکم بدوی صادر شده ولی نام‌ یکی از شاکی ها در حکم بدوی قید نشده،
به این صورت که نوشته نسبت به دعوی اقای ---------.....
از شاکی‌ دوم اسمی‌ برده نشده ،
چه باید کرد.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
در خصوص "سهوقلم" پیش آمده می توانید طی یک لایحه درخواست اصلاح رای داشته باشید و ترجیحا پس از ثبت لایحه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی؛ به شعبه صادر کننده رای مراجعه و موضوع را پیگیری نمایید.
و اگر نسبت به رای تجدیدنظرخواهی صورت گرفته است؛ لایحه باید خطاب به شعبه مرجع تجدیدنظر باشد.

طی لایحه ای تقاضای اصلاح رای را بفرمائید

سلام. نگران نباشید .فقط کافی است که مدیر دفتر شعبه بدوی را مطلع فرمائید. رای اصلاحی صادر وابلاغ خواهد شد .

باسلام حتما و فورا درخواست رای اصلاحی دارید چرا که بعدا برای مطالبه حقوق خود به مشکل مواجه خواهید شد

هم می توانید تقاضای اصلاح رای کنید هم اینکه اگرموعدتجدیدنظرخواهی دارید تجدیدنظرخواهی کنید

سلام میتوانید تقاضای اصلاح رای را به شعبه صادر کننده رای طی لایحه ای از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال نمایید

تقاضای اصلاح دادنامه را از شعبه بخواهید.