همسرم، اگر از دادگاه نیز، اقدام به مهریه کند، همزمان به کسر از حقوق، اقدام میشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۰۸ #36515402

باسلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
همسر بنده در شورا بنده را محکوم بپرداخت ۳ عدد سکه نموده. با توجه به قطعیت حکم و صدور اجرائیه، نظر به اینکه کارمندم، و گواهی عدم دسترسی و شناسایی اموال، از ثبت، صادر شده،آیا۱.مستقیما، میتوانم در اجرای احکام مدنی به ماده ۹۶ اجرا احکام در خصوص کسر از حقوق ۱ چهارم، اشاره و آنها اقدام کنند؟ یا ۲. بایستی دادخواست اعسار بدهم؟
باآرزوی توفیق روز افزون، برای یکایک شما، عزیزان

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود امکان توقیف حقوق تا یک چهارم وجود دارد،چنانچه تمکن مالی ندارید می توانید درخواست اعسار نمایید.

بله امکان اقدام برای کسر از یک چهارم دریافتی شما جهت وصول مهریه وجود دارد،اگر تمکن مالی لازم ندارید می‌توانید ظرف سی روز از ابلاغ اجرائیه تقاضای اعسار کنید

اعسار به معنی رنج، سختی و نداشتن است و در اصطلاح حقوقی، زمانی که یک فرد به نوعی تمکن مالی ندارد یا دارای اموال و سرمایه‌ای است اما در وضعیتی قرار دارد که امکان دسترسی به آن‌ها را ندارد، این فرد دچار اعسار شده و قادر به پرداخت بدهی‌هایش نیست.طبق ماده یک قانون اعسار «معسر کسی است که به واسطه نداشتن دارایی یا دسترسی نداشتن به مالش توانایی پرداخت هزینه محاکمه (هزینه دادرسی) یا دیون خود را ندارد.» علی الحال دادگاه مطابق دادخواست مطرح شده اقدام می کند

بلی ایشون میتونن و شما هم میتونید اعسار بدید تا رسیدگی بشه

درخواست توقیف حقوق تا یک چهارم حقوق کنید

درود
امکان تقاضای کسر یک چهارم وجود دارد.

با سلام شما میتوانید دادخواست اعسار داده و ضمن اعلام استعلام از حقوقتان از اداره مربوطه نسبت به توانایی خود به پرداخت مقدار سکه به دادگاه مربوطه اعلام نمایید تا دادگاه نسبت به تعدیل مقدار سکه اقدام نماید